تفاوت روغن بادام تلخ و شیرین : این 2 روغن برای سلامت مو و پوست توصیه می شوند و هر کدام دارای خواص جداگانه ی می باشند اما از نظر زیبایی و مراقبتهای پوستی هر کدام یک ماهیت مختلف داشته اند.

افرادی که پوست های حساس و خشکی دارند توصیه می شود از روغن بادام شیرین استفاده کنند چون برای آنها یک نرم کننده عالی محسوب می شود. این روغن به سادگی جذب می شود چون بسیار روان و سبک بوده است.

روغن بادام شیرین متشکل از الیئین  بوده که دارای لیموئیک و گلوکوزید می باشد و سرشار از مواردی مثل موادمعدنی ، پروتئین ها و ویتامین ها می باشد و می توانیم اینگونه بگوییم که برای پوست یک محافظ فوق العاده و احیا کننده است .

فراموش نکنید که برای ماساژ می توانید از روغن بادام شیرین استفاده نمایید.

تفاوت ها ….

با توضیحات فوق در مورد روغن بادام شیرین اطلاعاتی را بدست می آوریم اما روغن بادام تلخ به دلیل اینکه نوعی ماده سمی به شمار می رود به صورت مستقیم بهتر است برای پوست استفاده نکردد و به دلیل اینکه عطر فوق العاده ی دارد می توانید در صابون ها ، عطر و ادکلن و لوسیون از آن استفاده شود. فراموش نکنید که این روغن نباید اصلا خورده شود.

روغن بادام تلخ به علت خاصیت های دارویی که دارد سبب کاهش وزن ، ضد سرطان، آرام بخش ، ضدباکتری و قارچ  می شود و در بسیاری از مصرف های پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد.  پیشنهاد می شود پیش از اینکه بخواهید روغنی را مصرف کنید حتما اطلاعات جامعی از آن بدست بیاورید.

به صورت کلی افرادی که پوست خشک دارند می توانند از روغن بادام شیرین به عنوان یک نرم کننده فوق العاده استفاده نمایند و از روغن بادام تلخ علاوه بر دارا بودن خواص دارویی در بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.